Eladó Honda – CB400N eladó

Áve! Megválok az egyik Hondától, hívj és mindent elmondok +36209438623 email:

Honda XRV750 RD07 Africa Twin – ELKELT
Honda SLR650 – ELKELT
Honda CB400N Superdream

 

motor gy. év telj. kW/Le ekm ár eFt
Honda XRV750 RD07 Africa Twin 1996 35/63 80 – ELKELT
Honda SLR650 1997 29/39 34 – ELKELT
Honda CB400N Superdream 1984 20/27 51 850

 

SLR – – ELKELT : 10 éve kerestem a neten, nekem csak sárga volt a megfelelő, találtam egy bitang jó állapotút, újszerűt, nagyon korrekt tulajdonostól. Történet itt olvasható,  első tapasztalatok, képeket még itt találasz. Imádom, mert egyhengeres, egyszerű, bitang nyomatékos, elképesztóen könnyű, isteni a hangja, ritka….

 

CB400N: Erre felpattanva időutazol, ilyen selymes járású 2 hengeres (a kienyensúlyozó tengelyek miatt) már nem létezik! A futóműve egy mese habbal, ami 38 évesen és 50 ekm után az igazi értékét adja, gyári sértetlen fényezés, gyári matricákkal, comstar kerék! Időutazás!
A története itt, képeket itt találsz.

 

Africa Twin, – ELKELT 2015 óta van nálam, imádom, gyerekkori álom volt, de ma már nem veszem elő, nagyon jó motor,  Képeket Google fotókban itt láthatsz!   Fotók
Itt a blogon is van róla pár oldal: kezdetek, masik, egyéb

Honda Africa Twin, klasszikus (sokan hívják így, a legenda). Értéke, napról napra nő lásd mobile!

Röviden azonknak akiknek még nem volt:
A2-vel vezethető, (_elméletben_ (;-)) 48 lovas verzió. Nagyon erős V2-es motor, igazi akár terepen is használható klasszikus valódi túraendúró. Kényelmes magasság, mindent elnyelő rugóút, megbízható, tartós, erős konstrukció. “A világból kimegy” a legjobb jellemzője, Bezsnei Andor pont ugyan ilyennel kerülte meg a bolygót, lásd youtube. Tipushibáktól mentes, végig nagyon jól, profi helyen szervizelt darab (Kanyar mester, Dream). 55 éves gépész mérnök vagyok, mindent megkapott a motor ami kell! Már nem használom, van mellette másik 3 Honda.
Miért érdemes megvenned: tipushibáitól már mentes (mindent megcsináltam, 5 ismert hiba volt) futásteljesítménye elején járó motor, most 80 ekm, a két ismert Africa klub vezetők motorjai 300 ekm után lettek megbontva, ezt még ilyen élettartamra tervezték! Vizsga, új 2 gumi, (most cserélve, avalamit elbaltáztak, azóta nem megy a km óra kihajtás) új aksi, új hátsó tárcsa, betét, karbiszinkron, fém fékcső, légszűrő, mit tudom én, ez minden rendben. Szeretnél egy olyan motort ami nem tucat termék, (16 edb készült a világon) ami nem jön szembe, aminek emelkedik az értke? Amit megnéznek, ami kellően erős, ami még igazi Honda, amiben nincs raklapnyi elektronika, ami úgy suhan aszfalton és terepen, mint egy hajó? Adok mindent amit látsz, idei új dobozt hátra, teljes EU térképes navigációt… Tiéd lehet ma.

Aki ismeri, hogy mi ez:
Kormánycsapágy kúposra cserélve, teleszkóp felújítva (Dream). Elektromos AC Mikunira cserélva az idén. Fesszabályzó a Magyar elektronikusra cserélve, töltés csatlakozó kiiktatva, forrasztva. Stb, Kanyar rendbe tette! Tripmaster működik! Brasil és KT is ismerik a gépet és engem Bal3-at 😉

Természetesen kipróbálható (ha van érvényes jogosítványod, stb)

Az árak reálisak, kérlek ne bántsuk egymást méltatlan alkudozással!

+36209438623 Lukács Gábor aloe.gabor@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bal3 névjegye

Buli az élet!
Kategória: napi történés | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Eladó Honda – CB400N eladó bejegyzéshez

  1. Mikulás szerint:

    Valaki(k) jól fognak járni… 👍

  2. Palotás Csaba szerint:

    Üdv!
    Bár nem mostani a bejegyzés, én csak most bukkantam rá keresgélés közben….esetleg a CB400N megvan még? Eladó?
    Előre is köszi a választ!

Kérlek írd meg, mit gondolsz erről!